Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Inköpsresa till paradiset på Öland

Våra leverantörer är en oerhört viktig framgångsfaktor för oss på Vågskvalp Inredning. De är en ständig källa till inspiration, glädje och självklart varor att fylla butiken med. I våras var vi på Öland och hälsade på familjen Paradis med personal i deras fantastiska lokaler invid Färjestaden. Det är rätta platsen för att kunna insupa den unika design och skaparglädje som kännetecknar allt Paradisverkstaden gör.

Det gäller att ha gott om tid på sig så att man inte missar någon detalj...

Det svåraste är att man inte kan handla allt, såå mycket vackert att välja ifrån. Keramik är ett bra exempel på ett hållbart hantverk, det har funnits bland människor i flera tusen år och vi verkar inte hitta ett bättre materal (plasten har ju i sammanhandet gjort ett kort men samtidigt på många sätt förödande försök utan att lyckas...) 

Självklart fick vi även med oss en hel del varor hem till butiken i Karlskrona och webbutiken. Mycket har redan sålts när du läser detta och det är verkligen en glädje att kunna sälja hållbara, designade saker som man aldrig tröttnar på att ha omkring sig. Att veta att kunden går hem med en unika vara som kommer vara en källa till glädje i generationer - precis som familjeföretaget Paradisverkstan!

 

Hoppas vi hörs & ses! //Sofi

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Handla

Information