Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Får vi lov att presentera...Granen Gunnar!

Jag älskar granar, det ska vara äkta vara som doftar och barrar. Det tycker inte vår personal i butiken, alltså hon gillar nog doften men inte barren. När hon vid midsommar för två år sedan fortfarande damsög upp granbarr efter min mini-skog av granar i skyltfönstret så hon nej och stopp. Ska det vara gran får den vara av plast!! Och ni vet hur det är - man säger inte emot sin fantastiska personal.

Så här är han nu - Gunnar   Gran, det är en han för att jämna ut könsfördelningen i företaget en smula...Varje år när det är dags att skylta om inför advent och ju blir vi lika fundersamma på hur det ens är möjligt att det gröna burret i lådan ska bli en ståtlig gran. Han är liksom lite hipsteraktig årets övriga månader... Alltså kolla in burret :)

 

Men på något magiskt sätt så kommer alla grenar på plats och han sträcker upp sig som vore han en kungsgran och inte bara en vanlig platsgran från @startrading... Jag tror att det beror på den coola julgransfoten från @borninsweden. Alltså kolla in så snygg den är! Finns i borstad stål också men dem brukar vi sälja redan första veckan.. 

Tänk så härligt att han ska få stå här och sprida julstämning och lysa upp vårt skyltfönster i två hela månader. Resten av butiken har så klart också fyllts av massa fint inför advent & jul. Samt en massa bra julklappar... Tips kommer! 

Hälsningar Sofi (Maggie & Gunnar hälsar också)

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Handla

Information