Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Mitt i värlsdarvsstaden Karlskrona, centalt belägen vid den populära Klapediaplatsen, ligger vår butik Vågskvalp Inredning, en av stadens många unika butiker. Vi är sedan snart 30 år tillbaka en av Karlskronas personligaste inredningsbutiker. Vi har ett varierat, men alltid lika personligt utvalt, aortiment av inredningsdetaljer från främst svenska och danska designers. Här finns allt ifrån det lilla extra till de allra senaste trenderna, lokala konstnärer och världskända designers. Allt smakfullt arrangerat. Våra ledord är personligt urval och bemötande, hållbarhet i val av design och tillverkning samt ett starkt miljöengagemang. Vi ger våra kunder det lilla extra och ett gott betyg är att många av våra kunder är flera generationer från samma familj.

Adress: Ronnebygatan 42, 371 33 Karlskrona

Telefon: 0733681982

Du kan alltid nå oss på info@vagskvalp-inredning.se.

Som en extra service erbjuder vi även möjlighet att beställa och betala dina varor här i webbutiken för att sedan hämta dem i butiken på Ronnebygatan 42. 
Via facebook och instagram kan du följa vad som händer både i butiken och i webbutiken.

Här finns även ett bildgalleri med inspirerande bilder. Gå in på www.facebook.se/gilla.oss eller sök upp oss på Instagram under profilen Vagskvalp-inredning.

Välkommen!

Produkter

Handla

Information