Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Inredningskonsultation 

Ibland är det svårt att se sitt eget hem med nya ögon – då är det en bra idé att ta hjälp av någon som kan det!

"Du kan inte titta på hur andra gör för att få inspiration till hur du ska inreda mer personligt" - Frida Ramstedt grundare av Trendenser.

Alla vill vi ha ett personligt hem med en stil som vi både trivs att vara i och som kanske även ska spegla vilka vi är. Det är dock inte alltid så lätt med olika aspekter att ta hänsyn till - då är det bra att ta hjälp av en inredare!

Jag är utbildad inredningskonsult med erfarenhet av att jobba med inredning, homstaging och styling. Min styrka är att förena behov, stil och flöden med utgångspunt i den personlig mix av saker som redan finns i hemmet. Genom att utgå ifrån det du redan har hemma och sedan skapa harmoni med färger, material och möbleringar enligt grundläggande inredningskunskaper skapar vi tillsammans ett personligt hem där stor hänsyn tas till funktion och livssituation. 

Så här arbetar jag i de flesta fall: Inledningsvis gör jag en timmes konultation i hemmet för att få en bild av utgångsläget. Sedan görs en behovsanalys där dina önskningar och behov mejslas fram. Utifrån detta tar jag fram förslag på förändringar kan göras för att anpassa ert hem till den målbild ni satt upp.

Pris 1250kr/h ink moms. Vill ni att jag även projektleder själva genomförandet samt inköp av inredning så lämnas pris via offert då varje hem och uppdrag är unikt.  

Låt oss på Vågskvalp Inredning hjälpa Er att skapa Ert drömhem!

e-post: sofi@vagskvalp-inredning.se

telefon: 0767-150202

Produkter

Handla

Information