Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Inredningskonsultation och ”homestyling”

Ibland är det svårt att se sitt eget hem med nya ögon – då är det en bra idé att ta hjälp av någon som kan det!

Vi hjälper Er med både små och stora förändringar. Utifrån Era önskemål och behov ger vår inredare tips på förändringar beroende på vad Ni vill ha för resultat. Oftast är det inte så omfattande förändringar som man kan tro. Det kan vara allt från att man eftersträvar en viss känsla eller bättre helhetsintryck i hemmet, eller saknar en viss funktion eller inte får till rätt färgsättning i ett enstaka rum. 

Så här arbetar vi: Jag som inredare kommer hem till Er och tillsammans går ni igenom hemmet. Ni berättar om era tankar och behov samt kanske har en bild eller en färg som vi kan utgå ifrån. Det är viktigt för mig att Ert hem blir unikt och speglar Er som person-/er och familj. Jag skapar sig en bild som sedan ligger till grund för ett konkret förslag. Denna första konsultation varar ca en timme och kostar 1500kr, (milersättning tillkommer.) I detta ingår en ritning och en panå med tips på kompletterande inredning, färgnyanser, materialval att tänka på m.m. Vill man sedan ha hjälp med det rent praktiska genomförandet, vilket kan innebära allt från att hänga om tavlor, enklare ommöblering, placering av belysning och kompletterande inredningsdetaljer som kuddar, ljusstakar, lampor mm. kostar det 650kr/timme.

Med vårt stora kontaktnät av olika inredningsföretag har vi möjlighet att ta fram inredning till just Ert hem, därför lämnar vi 20% rabatt på alla varor som ni köper via oss i samband med uppdraget.

Ska ni sälja ert hus eller lägenhet? Vill ni inte ha era privata föremål i annons och visning? Vi utför homestyling inför försäljningar. Då utgår vi ifrån befintliga möbler och adderar sedan textilier, belysning och inredningsdetaljer som lyfter fram bostadens karaktär. Vi kan även komplettera med möbler vid behov. Fast pris 5000kr, då ingår arbetet samt hyra av inredning. Alla växter får kunden givetvis behålla efter fotografering och visning. 

Låt oss på Vågskvalp Inredning hjälpa Er att skapa Ert drömhem!

e-post: info@vagskvalp-inredning.se

telefon: Sofi: 0767-150202

Produkter

Handla

Information