Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Kreafunk - nytt varumärke!

Kreafunk - nytt varumärke!

Kreafunk startades av två vänner med en idé. Idén gick ut på att enkel design och funktionalitet kan tillämpas på alla produkter. Kreafunk är ett dansk koncept med fokus på elektronik och design - anpassade till vårt hektiska och teknikfulla vardagsliv.

Vi föll för den snygga designen och det överlägsna ljudet. Detta är danskt design när den är som den var. Snygg, smart, tidlös, elegant, enkel och högsta kvalitet.

Först ut är a Move - en transportabel trådlös högtalare med smarta funktioner. En liten högtalare med högt ljud. Du kan lyssna upp till 20h (80% volym). Tåligt överdrag skyddar mot skador. Du kan svara i telefon och tala samtidigt som din telefon är kopplad till högtalaren. Det är även möjligt att ladda din telefon, a Move fungerar som en Power Bank om du så önskar!

Är du trött på att din mobil alltid är urladdad när du som bäst behöver den? Då heter lösningen ToCharge Power Bank - en uppladdningsbar strömkälla, praktisk och enkel att använda. Den kan användas för att ladda de flesta elektroniska prylar vi numera har omkring oss i vardagen. Den är kompatibel med mobiltelefoner, lap-tops, digitalkameror, portabla högtalare mm.

Laddkapacitet: 6000 MAH (motsvarar att ladda en telefon 2-3 ggr)

Kreafunk ägs av välkända danska varumärket House Doctor

2016-01-28
Produkter

Handla

Information