Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Hej!

Det är med stolthet vi nu skickar vårt första nyhetsbrev till våra bästa kunder. Målsättningen är att vi på detta sätt ska förmedla vad som händer i butiken och ser till att de kunder som anmält intresse alltid får information om nya varor och leverantörer mm. Vi erbjuder dessutom rabatt till alla kunder som prenumererar på nyhetsbrevet. Mejla namn och e-postadress till info@blaskanken.se så får du en personlig kod att använda vid nästa köptillfälle. Koden ger dig 15% rabatt på hela köpet. Gäller fram till den 13 december.

Vi har fått en riktigt bra start och vi ser fram emot att få inspirera dig till att hitta nya saker för hemmet och till dig själv. Vi kommer alltid leva efter vårt motto - att vara den personliga inredningsbutiken, och därför är dialogen med våra kunder väldigt viktiga för oss. Är det någonting du saknar i butiken eller en färg eller storlek som vi inte har hemma så tveka inte att höra av dig. Du når oss alltid på info@blaskanken.se.
Vi lovar att göra vårt allra bästa för att tillgodose önskemålen!

Det kommer att hända många spännande saker i butiken den närmaste tiden
– inte minst med tanke på juletiden.
Så välkommen in – hoppas att du kommer att trivas!

Hälsningar Lena & Sofi

PS: Du har väl inte missat våra härliga handkrämer från Crabtree & Evelyn? Perfekt för torra novemberhänder: http://blåskänken.se/tval/crabtree-evelyn/
Produkter

Handla

Information