Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Vi är väldigt glada över att ha dig som kund och hoppas att du är nöjd med det du handlat hos oss. Våra ledord är hög kvalité, personligt urval och bemötande, vilket vi vet uppskattas hos våra kunder.

Sommaren har verkligen börjat försiktigt i år men nu äntligen verkar den vara här med sol och värme. Vi har fyllt butikerna med allt som behövs för en lyckad sommar. Hinzaväskan till utflykten, högtalaren WOW för favoritradio eller musik, underbara handdukar ”Hammamas” med sin fantastiska uppsugningsförmåga och snabba torktid, glas, porslin, dukar och köksredskap för grillkvällen. Givetvis har vi även smarta grillar för en lyckad picknick och härliga plädar från Klippan Yllefabrik till svala kvällar. En nyhet är en serie produkter som funkar i saltvatten från västkustbaserade företaget Skargården. Först ut är tvålar på snöre.

Vi vill önska våra kunder en riktigt glad sommar med en liten present. Rabattkoden Sommar2015 ger 15% sommarabatt på ett helt köp i webbutiken under hela juni. (Vi levererar givetvis till sommarstugan också...) Skriv in koden i kassan.

Varma soliga hälsningar från oss på Blå Skänken & Vågskvalp Inredning

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information