Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu stundar påsken och vi får lov att ge oss hän åt pynt, pyssel och glada färger. Påsken med sitt dubbla budskap om sorg och glad förväntan är ändå en viktig milstolpe på vägen mot ljusare tider och soliga dagar. Men mest är det ändå maten och umgänge med släkt och vänner som står i centrum. Fyll hemmet med blommor, vackert målade ägg, godis och njut av ledigheten!

Vårt påskbord sprakar av färg i år. Givetvis dukar vi med linneduk från Axlings Linne, lättskött och tålig. Färglatt porslin från Mateus, vi blandar gärna olika färger och mönster ur deras olika kollektioner. Oväntade möten som orange och turkos blir till självklarheter när man sätter ihop dem på det dukade bordet.

Vi måste få tipsa om det fina och väldigt användbara glaset Brio från Exxent. Det har en väldigt elegant form och kombinerat med en lite mindre storlek, glaser rymmer 16cl, blir det ett perfekt mingelglas. Särskilt bra under långa middagar när det serveras olika typer av dryck eller om man helt enkelt bara vill ha lite mindre dryck i glaset. Ett extra plus är kvaliten och det låga priset, tål att hanteras i restaurangmiljö.

Besticken från Rangthong är givna när vi dukar vårt påskbord. Rustik elegans som blir så fint tillsammans med bordets naturliga dekorationer av lökväxter, grenar, ägg och fjädrar. Tillsammans med linneservetter från Axlings blir det rätt känsla. Givetvis kan vi inte motstå de vackert formade skulpturerna  från Paradisverkstan. Ägg, lökar och frukter finns utplacerade till lyst lite här och var på bordet.

Ni som följer oss på facebook och i webbutiken har sett att vi har en ny kollektion väskor från danska Maxima. De tillverkas av äkta italienskt skinn i Milano och säljs exklusivt i utvalda butiker i norden. Vi är naturligtvis både stolta över det och glada att kunna erbjuda våra kunder dessa underbart välsydda väskor. Finns inte färgen du vill ha så hör av dig. Vi beställer hem löpande.

Sista dag för beställning i webbutiken för leverans innan påsk är kl 11.00 onsdag 1 april.       

En riktigt trevlig helg och en Glad Påsk!!

önskar

Lena & Sofi

Ps: Första april öppnar vi Trädgårdscafét i butiken i Kolmården för säsongen med gott fika och glass från Sänkdalens Gård.

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information