Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Idag är det självaste långfredagen och vi har precis inlett vårens godaste högtid. God mat, godis och tid att umgås är vad många förknippar påsken med i modern tid. Ett vackert dukat bord är också viktigt, där de små enkla detaljerna ger en extra festlig stämning. Något vi märkt i våra butiker är att fler verkar byta ut det traditionella påskägget fyllt med godis mot en påskpresent. Ett doftljus, en vacker scarf eller något påskfint till hemmet är alltid uppskattat.

Veckans nyhet är att vi har fått in de vackra, handgjorda lerkrukorna från Sturehofskrukmakeri utanför Stockholm. De finns i flera modeller och storlekar, glaserade i olika färger eller oglaserade. En fin detalj är "knoppen" - keramikern Tina Hellmans egen uppfinning. Använd den att fästa ihop pinnar som växtstöd/spaljé för klättrande växter i krukor eller sätt den på en bambukäpp som dekoration. Utbudet i butikerna skiljer sig åt och tyvärr får vi inte sälja krukorna i webbutiken men vi kommer att visa dem där. Har du frågor kring detta så hör gärna av dig till oss, info@blaskanken.se.

Under påskhelgen har vi lite olika öppettider i våra butiker. Butiken i Karlskrona är öppen Påskafton kl. 11.00 - 14.00, resterande dagar stängt. Butiken i Kolmården är öppen varje dag under påskhelgen kl. 11.00 - 15.00. Där har nu även Café Vågskvalp öppnat med påskinspirerat fika för den som känner för en utflykt med sjöutsikt. Hos oss är även hundar välkomna att följa med.

Just nu har vi många fina erbjudanden i webbutiken. Titta under kampanjer.. Gäller så långt lagret räcker :)

 

Glad Påsk!

Önskar Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information