Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

 

Nu har vi passerat midsommar och det är semestrarnas tid, det är nu vi laddar ny energi.  

Semester är ju ledighet från arbetet men väldigt många av oss ägnar åtminstone delar av den åt att arbeta med olika projekt i hemmet. Om dagarna bygger vi, målar och inreder hemma och på kvällarna tänds grillen på uteplatsen och vi njuter av vad vi åstadkommit.

Grillen är en naturlig samlingspunkt och med riktigt bra redskap blir det ännu lättare att lyckas. Vi vill verkligen rekommendera en bra kniv, oavsett om det är kött, fisk eller mitt emellan som ska tillagas. Exxent har tagit fram en serie kockknivar som är skonsamma för handleden samtidigt som de är stadiga och skarpa. Ett snyggt förkläde ska man naturligtvis ha och det ska hålla för tuffa fläckar och många tvättar, förklädet från Axlings uppfyller alla förväntningar och är så snyggt att till och med Ernst har på sig det i TV :) Tillsammans blir det en perfekt present.

Vi har fyllt på webbutiken med de fina dynvaren med handdtag från Axlings Linne som finns i rött, marin, rand, orange, sommargrön och nyheten grå.  Det är en av våra absoluta storsäljare i både webbutiken och de vanliga butikerna. En nyhet är de fina löparna i marin/rött och rosa/vitt även dessa från Axlings Linne.

Den första juli börjar SommarRean i webbutiken och i butiken i Kolmården. Då kan ni fynda utvalda varor från Paradisverkstan, Maileg, Strömshaga, Emelie Ek Design, RIF Design, Iris Lights m.fl.  Rean pågår under juli månad, gå gärna in ofta då vi lägger till varor vart efter.

En annan nyhet är att Vågskvalp Inredning i Kolmården inlett ett samarbete med Sänkdalens Gård, på andra sidan Bråviken, som producerar glass direkt från sina kor. Den är kravmärkt och helt gudomligt god. Finns att köpa i vårt Trädgårdscafé i Kolmården. Har ni vägarna förbi i sommar så stanna till hos oss, det är en upplevelse ni inte får missa.

Under sommaren är caféet och butiken i Kolmården öppna onsdag – söndag.
Butiken i Karlskrona är öppen hela sommaren, tisdag – lördag.

Med förhoppningar om en skön och solig sommar!

Soliga hälsningar

Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information