Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu är det ingen tvekan om att våren har kommit. Ikväll eldar vi upp det gamla och gör plats för nytt. Valborg är en härlig milstolpe, trädgården är vårstädad och riset bortkört till brasan. Inne byter vi ut kuddar och lampskärmar mot ljusare färger och gladare mönster. Vi dukar bordet i all enkelhet för kvällens middag med goda vänner och familj.

Vårens stora trend är Medelhavet och ingen har väl missat att till och med Ernst numera lagar mat och pysslar bland citroner och fikon i Toscana. Här hemma går det utmärkt att odla de flesta medelhavsväxter i kruka. Vi matchar de eleganta krukorna från Sturehofs krukmakeri utanför Stockholm med de rustika, traditionella höganäskrukorna från Kullabygdens Keramik.

Stora generösa fat att servera på har Mateus och Made by Zin, du hittar dem i våra butiker i Karlskrona och Kolmården. Rustik mat gör sig bra tillsammans med dukar och servetter av traditionellt linne. Vi fortsätter kampanjen i webbutiken på dukar från Axlings Linne över helgen, så passa på att fynda inför vårens fester.

Vårens absoluta storsäljare för trädgården är tunnelbågen från Eldgarden, som enkelt förvandlar din pallkrage till ett mini-drivhus. Den skyddar dina odlingar från både överraskande väder och ovälkomna djur. Komplettera med finaste regnmätaren Monsun så har du goda förutsättningar att lyckas med odlingen i år. Verktyg, handskar och arbetskläder från svenska GardenGirl hittar du både i webbutiken och i butikerna.

Vi skålar för våren i lyxiga glasen Diamond och önskar alla en trevlig Valborg!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information