Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Det var ett tag sedan vi hördes men nu kör vi igång med nyhetsbreven igen. Många har hört av sig och frågat om vi slutat skicka dem så varsågod; här kommer en lite sammanfattning om allt som är på gång i butikerna i höst - trevlig läsning :)

Oktober är snart här och höstrusket kommer smygande. Anrika Klippan Yllefabrik har gjort en imponernade höstkollektion tillsammans med sina duktiga formgivare. Vi har redan fått hem dem till butikerna och du hittar dem här. Min personliga favorit är lammullspläden Knut, klassik men ändå med det där lilla extra som gör att den känns lika snygg om 15 - 20 år. Kanske är det en perfekta julklappen..

Dansk design är ju numera ett känt begrepp för den som är intresserad av möbler och god design i skandinavisk stil. Idag är ju teknik en del av vår vardag och designduon bakom KREAFUNK ger oss "det bästa av kreativitet och funktionalitet i en unik kombination" - om de får säga det själva. Vi kan bara instämma och njuta av fantastiskt bra ljud i smarta och snygga högtalare och hörlurar. Kom in i någon av våra butiker och testa själv! 

Inför hösten har vi fått en hel del nya varumärken och några gamla har fått komma tillbaka i större skala. Vi har först och främst utökat med en härlig kollektion från Iris Hantverk, allt för att underlätta din vardagsstädning med omsorg om miljön. Det är många som vill rensa ut plastföremål och efterfrågan på ersättare i hållbara, förnybara material är stor. Än så länge bara i butikerna med kommer att kunna beställas i webbutiken inom kort. Vi har även ännu mer Tove Adman i sortimentet. Hennes härligt råa stil passar perfekt med höstens inredningstrender samt med vår tanke om hållbar inredning. 

En helt ny serie ekologiska produkter för hår- och hudvård är en annan nyhet. Fantastiskt shampo och balsam som verkligen gör rent utan annat än helt naturliga ingredienser. Fasta tvålar och flytande tvålar som inte innehåller några skadliga ämnen vare sig för dig eller miljön. Altsammans handgjort med ingredienser som finns runt omkring oss i naturen. Välkommen in så berättar vi mer - eller läs mer här. 

Nu kan du även handla kläder från Pelle P i vår webbutik. Mer om detta i nästa nyhetsbrev! 

Under oktober kommer vi att arrnagera olika typer av kundaktiviteter i butikerna. Mer information kommer..

Hoppas vi ses snart :) 

Hälsningar Sofi med personal!

 
Produkter

Handla

Information