Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu sprakar det av höstfärger i naturen och temperaturen sjunker sakta. Ett glittrande frosttäcke möter oss om morgonen och vi njuter av skördar av äpplen, päron, rönnbär, trattkantareller och kronärtskockor. Plötsligt längtar vi efter att tända ljus, laga mustiga grytor och tända brasor i öppna spisar. Nu är det definitivt fokus på livet inomhus, vi behöver känna oss ombonade med sköna textilier och varma färger i hemmet. Lampor och ljusstakar kommer fram ur hörnen och vi lyser upp mörkret med nya lampskärmar och snygga ljusslingor.  

Höstens trender är färg och naturmaterial. Vi ser färger som orange, grönt, grått och turkost samsas med material som betong, ljusa träslag och gärna lite råa material från industrin. Blanda gärna gammalt med nytt samt gärna en touch av glamour. Klippan Yllefabrik är ett familjeföretag med hållbart tänkande i sin produktion. Ekologisk lammull bildar basen i deras utbud av filtar och plädar. Vi har utökat vårt sortiment med bland annat retro-rutiga Pixie, strukturerade Vega, mångfaldiga Inez och softa Stella.   

Ett utrymme som inredningsmagasinen återkommer till varje höst är badrummet. Hur man får den rätta känslan med kakel, blandare och porslin överlåter vi till experterna men vi bidrar gärna med de mjuka och doftande detaljerna. Skrubbvanten från Axlings Linne är en favorit som nu får sällskap av en nätt liten skrubbpad för ansiktet. Samma underbara naturmaterial och självklart tvättbar. Linnefrotté är ett fantastiskt material för huden. Ett nytt varumärke lanserades på marknaden i januari och vi föll pladask för den snygga designen, genomtänkta innehållet och de subtila dofterna – Meraki från danska House Doctor har blivit en succé. I bloggvärlden välkomnades de med devisen Mera Meraki!, och vi kan bara instämma. Hudkräm, duschtvål, handkräm, handtvål, saltscrub, välgörande olja och doftljus finns i två unisexdofter Cotton Haze och Silky Mist som blir den perfekta basen under din personligt utvalda parfym.

Utbudet i våra fysiska butiker kan skilja sig åt men allt finns tillgängligt via vår webbutik.  

Ha en riktigt fin höstvecka och passa på att förnya ditt hem med något du blir glad av!

Varma hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information