Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Än är det inte vinter och det är många veckor kvar innan advent och julen står för dörren.

Det finns gott om tid att duka för mysiga höstfester inne- eller ute. Gör det riktigt ombonat och låt gästerna få en kudde eller filt på stolen. Välj gärna olika färger och mönster, det ger en extra ombonad känsla. Passa på att ta upp färgerna runt vår nyaste högtid - Halloween, orange är en mycket tacksam färg som faktiskt passar tillsammans med de flesta andra färger. Självklart behöver man inte alltid ha hellånga dukar. En eller flera bordslöpare eller bordstabletter blir lika bra.

Ett vitt porslin är alltid en bra bas till färgglada textiler och tllsammans med de rustika besticken från Rangthong får gästerna den rätta känslan. Grönt glas är en är en trend som återkommer med jämna mellanrum eftersom det är så snyggt! Ett tips är att smycka bordet med säsongens växter, blad och annat material. Det får gärna vara lite rufsigt och dekadent så här års.

Levande ljus och dofter bidrar starkt till stämningen. Vi har fyllt på lagret med både härliga doftande sojavaxljus samt blockljus och antikljus. De senare gör sig fantastiskt bra i de så omtyckta ljusfaten från Paradisverkstan. Lätta att dekorera och finns i två storlekar.

De populära bordslamporna UNO från Tyringe Konsthantverk finns nu i tre olika storlekar. Välj mässing eller svart, beroende på vilken stil du har och matchar med vilken lampskärm du vill.

Ha en skön hösthelg – hittar du ingen svamp i skogen på lördag så finns det goda att köpa med både hallon- och kolasmak :)

Höstliga hälsningar

Lena & Sofif

PS: Du vet väl att vi finns på Facebook! Välkommen att gilla och följa oss där också!

 

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information