Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn,

Nu var det länge sedan du fick ett nyhetsbrev från oss. Det betyder dock inte att det inte hänt något nytt på Blå Skänken och Vågskvalp utan snarare tvärt om! Under hösten har vi blivit både större och fler.
Vi har anställt två nya butikssäljare. Numera tar Maggie hand om kunderna på Blå Skänken tillsammans med Lena. Maggie är ett känt ansikte i Karlskrona och vi är verkligen glada över att hon finns hos oss. På Vågskvalp Inredning i Kolmården har vi fått förstärkning av Magdalena som tar hand om alla webbordrar och butiken tillsammans med mig. Det är verkligen härligt att få möta så mycket kompetens och arbetsglädje! Vi har även skapat ytterligare en webbutik för att hantera alla förfrågningar från företag som vill köpa presenter till kunder och anställda. Det blev en succeartad start precis innan jul och vi har även tagit fram ett eget gåvokort som gör det ännu enklare att se till att julklappen eller sommarpresenten från ditt företag verkligen blir både uppskattad och personlig.

Så här års fokuserar vi förstås på vilka inredningstrender som kommer att gälla under det nya året. Ledorden är först och främst hållbarhet, att inte haka på kortlivade trender utan istället inreda långsiktigt med miljövänliga material, genomtänkt funktion och mycket personlighet. Man hittar allt oftare begreppet "storytelling" inom inredningen. Att inredningen ska spegla dem som bor där och inte trender. Alltså - minska på inredningskonsumtionen och slit å släng möblerna. Satsa på gediget hantverk med goda material. Färgerna är grönt och även blått hänger i från förra året, tillsammans med jordiga toner. Vad vi själva kunde se på Formexmässan för någon vecka sedan var det mjuka, varma pasteller som dimgrönt, varmgrått och puderrosa tillsammans med mycket gröna växter och glas. Här ser man ju vad som faktiskt kommer att säljas i butikerna i vår så vi är väl inte helt fel ute i vår trendspaning... Stilmässigt är det elegant art deco med lite inslag av 70-tal i form av ryamattor och tidstypisk keramik som kommer starkt. Koppar ersätts av silver och krom medan mässingen lever kvar tillsammans med sammet och slanka möbler. Marmor och ampeln i macramé får stanna kvar i 2016 - den senare slog aldrig igenom i hemmen kan vi intyga...

Varmt välkommen till ett nytt inredningsår! Hoppas vi ses i någon av våra butiker :)
Hälsningar Sofi med personal

 

Produkter

Handla

Information