Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Våren blåser in över landet, städar bort vinterns gråa toner och låter solen locka fram färg, form och värme - härligt...

Butikerna är nu fyllda av vacker inredningsinspiration inför den stundande påsken. I år låter vi äggen ha en framträdande roll. Söta små plåtägg från danska Maileg och eleganta glasägg att hänga i påskriset eller i kransen. De underbara prickiga äggen av keramik från Paradisverkstaden är en given dekoration på påskbodet hemma hos oss. Komplettera gärna med de fina brickorna som även de designats av Eva Paradis. Allt finns att köpa i våra butiker och i webbutiken!
https://blaskanken.se/search/?lang=sv&q=ParadisverkstadenVi har nu utökat utbudet av Mateusporslin i vår webbutik. Det är i huvudsak minde produkter som går att skicka med DHL, de stora faten och skålarna ännu så länge måste köpas i butikerna. Risken är annars stor att de går sönder i frakten tyvärr... https://blaskanken.se/for-det-dukade-bordet/mateus/.

Du vet väl att vi även säljer möbler i butikerna? Noga utvalda skåp, bord i olika storlekar och skänkar som skapar ett personligt hem och framhäver inredningsdetaljerna. Prata med personalen så hjälper vi dig gärna!

Följ oss även på Instagram och/eller Facebook om du har möjlighet. Där får du härligt inspirerande bilder och hittar såväl nyheter som öppettider. Butikerna har varsin egen sida på Facebook.

Vårliga hälsningar
Sofi med personal

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information