Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn
 

Ja, nu är hösten här på riktigt och temperaturerna kryper nedåt i takt med att löven gulnar. Vissa av oss njuter och en del ryser, oavsett vilket så finns det mycket att glädjas åt inom inredning tycker vi...

När det blir mörkare ute så är det viktigt att kompensera med fler ljuskällor inne och inget är väl så avstressande efter en lång arbetsdag som att tända ett doftljus med sköna höstnoter. Min personliga höstfavorit är doften av hasselnöt och vanilj... Lampor och lampskärmar som placeras rätt skapar den där mjuka ombonade känslan som du sedan förstärker med levande ljus i snygga ljusstakar. Designklassikern Stumpastaken, designad av Jonas Torstensson, har nu i dagarna även kommit i ett svart utförande i modellerna Stumpastake Small och Stumpastake Long. Den senare är väldigt fin som en stilren adventsljusstake. Alla Stumpastakar är gjorda av 100% återvunnen aluminium - miljövänligt och brandsäkert.

Vi som gillar sjöliv och segling har väl alla hört namnet Pelle Petterson, om inte annat så efter årets svenska utmanare i anrika Americas Cup. Han har, vid sidan av sina idrottsliga prestationer, bland annat designat ett antal segelbåtar och den säkra känslan för design har helt klart ärvts av hans dotter Cecilia. Hon driver idag klädmärket Pelle P, där kollektionerna är inspirerade av Pelle Pettersons livsstil. I våras hängde vi upp det första kollektionen Pelle P kläder i vår butik i Kolmården och nu har vi fyllt på med snygga skjortor, västar och tröjor inför höst och vinter. Nyhet är att de även finns i vår webbutik och du som är nyhetsbrevskund får 10% rabatt på alla Pelle P kläder på webben om du anger rabattkoden PP2017 i kassan.

Nästa helg, den 28-29 oktober, är det dags för Höstmys & Outlet i butiken i Kolmården mellan klockan 11.00 - 16.00 både lördag och söndag. Vi visar höstnyheter i butiken, fyller orangeriet med designvaror för halva priset, bjuder på provsmak av Kombucha från Kvillinge Gårdsbutik samt mycket annat. Caféet är fyllt av hembakat fika och våfflor. Ta med dig familj och vänner men om ni har möjlighet så lämna gärna bilen hemma...

Jag vill passa på att tacka alla som var med på vår kundkväll i butiken i Karlskrona förra veckan!  Väldigt trevligt att få träffa er och prata inredning under en hel kväll. Det måste vi göra om :)

Varmt välkommen till vår inredningsvärld! 

Hälsningar Sofi med personal 

   

 

 

 

    

 

 

 

Produkter

Handla

Information