Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn,

Nu är det dags att ställa om inredningen till utesäsong men innan den kommer igång på riktigt ska vi hinna med att njuta av vårens alla högtider och festligheter. Dop, bröllop, examen och födelsedagar hör våren till och vad är väl underbarare än en härlig festdukning och god mat och dryck i glad gemenskap. Vårens trender är matta pasteller men nu börjar vi även se tydliga inslag av mer kraftfulla färger som orange, turkosblå/medelhavsblått och grönt. Gärna i mot en svartvit bas .

Just nu får du 25% rabatt på alla dukar och löpare från Axlings Linne i webbutiken. Deras  klassiska och lättskötta dukar är givna på bordet vid varje festligt tillfälle, och även en perfekt present som håller hela livet ut.

Vi har i dagarna fått hem lampskärmar i mönstret Herbarium från Stig Lindberg. Mönstret ritades redan 1947 och är idag en älskad designklassiker. Vi har den i färgerna grön, blå och vit samt nu även i årets nyhet rosa! Klassiska skärmar av hög kvalitet blir aldrig omoderna.

Du som är trädgårdsintresserad får inte missa alla fina nyheter från Eldgarden. Vårens riktiga storsäljare är tunnelbågen, som enkelt skapar betydligt bättre klimat i din pallkrageodling. Fungerar naturligtvis lika bra på friland. Enkel och prisvärd investering för bättre avkastning, som även försvårar för skadedjur.

Mördarsniglarna börjar så smått komma fram efter vintern och det är nu eller aldrig vi har en möjlighet att bekämpa dem. Med prisvärda snigelfällan från Wildlife Garden ökar dina chanser till en snigelfri trädgård.

Njut av sol och vår – det gör vi!

Vänliga hälsningar

Lena & Sofi

 

Produkter

Handla

Information