Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Det blev en kall maj, åtminstone för oss som bor på östkusten. Men vi får väl se det positiva i att tulpanerna står i blom lite längre :). Hänryckningens tid brukar den kallas, syrener och hägg blommar i kapp med studenterna och alla de som har turen att fylla år den här årstiden.

Bakning är en sysselsättning som ökar främst bland unga, både tjejer och killar.
TV:program och bloggar samt ett enormt utbud av bakböcker inspirerar till nya skapelser. Mycket ser avancerat och svårt ut men det gäller bara att ha rätt verktyg i kökslådan. Vår topp tre lista för bästa resultat är 1; Gräddsifon, 2; den oumbärliga Paletten och 3; Springformar i olika storlekar. Med gräddsifonen har du alltid vispad grädde tillgänligt, lätt att spritsa snyggt och grädden håller sig i kylskåpet. Du slipper överblivna rester som inte går att använda. Med springformar i olika storlekar  får du möjlighet att enkelt variera utbudet och designen. Paletten behöver ingen presentation – utan palett ingen lyckad tårta!! Du hittar ett fantastiskt utbud av köksprodukter under Köket/Exxent.

Redan om en dryg vecka är dags att baka för då infaller Morsdag och det ska vi förstår fira! I år blir det något vackert från OXXO Design eller en ljusstake Fröhus från Paradisverkstan. Saker som ingen kvinna någonsin kan få för många av :) För att fira detta kommer vi ha en utlottning av något vackert på våra Facebook sidor – hålla utkik! Det gäller dock att gilla själva Facebooksidan för Blå Skänken respektive Vågskvalp Inredning (inte bara gilla och dela inlägget) för att komma med i utlottningen.

För den som vill förnya med utemöbler så har vi ett fint sortiment av danska trädgårdsmöbler i målat järn. Nätta och lätta men ändå stabila, finns som bänk, soffa och caféstol samt ett fint blomsterbord som passar helt perfekt på balkongen.

Trevlig helg! Hälsningar Lena & Sofi

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information