Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu går tiden fort och sommaren har ändå bara hunnit till hälften. Denna sommar kanske inte kommer att gå till historien som den varmaste men än finns det hopp om sol och värme. Regnet har gjort så att det växer ordentligt och när den tvåbente gräsklipparen muttrar över att perennerna börjar häva sig ut över gräsmattan rekommenterar vi växtstödet Ögla från Eldgarden, bra för både växter och husfriden. Smidiga att sätta ihop till en rundel eller som en lång stöttande rad utmed rabatten.

Till kräftskivan väljer vi stormlyktor från Strömshaga och hänger upp dem i träden runt altanen eller balkongen. Prisvärda, tåliga glas för öl, vin eller nubbe från Exxent hittar du både i vår webbutik och i butikerna, utbudet i butikerna varierar dock.

Nu är det snart dags för Nordens stora inredningsmässa Formex i Stockholm. Året tema och trend är ”Återbruk och konsthantverk med omtanke och småskalig hållbarhet”. Trendigt linne i nya färger för det dukade bordet är hett i höst, tillsammans med blomsterdekorationer inspirerade av de senaste årens prins- och prinsessbröllop. Många leverantörer utökar sina kollektioner med nya färger och modeller som exempelvis Mateus kollektion Bubbles samt OXXO design med kollektionen Catch your dreams och Klippan Yllefabrik med nya härlig plädar.

Vi uppdaterar vår Facebook varje dag under mässan med intryck, trender och inspiration så följ oss gärna där och låt oss veta om det är något du gillar extra mycket J

Soliga augustihälsningar!

Lena & Sofi

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information