Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

November går mot sitt slut och det är dags att ladda inför adventstiden. Varje år är det lika roligt att plocka fram kära gamla favoriter ur förråden och ibland inse att den gamla adventsljusstaken kanske faktiskt mest är just gammal och att det är dags att köpa sig en ny. Vår absoluta favorit är adventsljusstaken Julius, designad av Jerker Andersson och prisbelönad med utmärkelsen ”utmärkt svensk form”. En nätt men samtidigt stabil ljusstake som passar till de flesta inredningsstilar. Den finns i fyra olika utföranden. Just nu har vi ett extra bra erbjudande på Julius i våra butiker. Härligt att äntligen få sätta upp adventsstjärnorna och adventsljusstakarna i fönstren just när man undrar hur man ska överleva att det är mörkt redan klockan fyra på eftermiddagen…

Nu har årets Maileg Nissar trippat in i butikerna. Oemotståndligt fina med sina olika karaktärer ger de både julstämning och sällskap under julen. En fin present till någon som behöver en god vän, oavsett om man är tre år eller hundratre år. Julen innebär även mycket mat och det är ingen brist på inspiration medierna, det är roligare att laga mat med bra redskap så välkommen in till vår köksavdelning med proffsredskap för hemmakockar. Här hittar du  kavlar, springformar i olika storlek, pannor och kastruller, termometrar, tyllar och paletter - visst är det roligt att överraska med nya läckerheter på adventsfikat och julminglet.

Har du anställda som du vill uppmärksamma med en julgåva som är något extra? Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta något personligt. Vi har ett stort urval leverantörer och har lång erfarenhet av att hjälpa företag under denna ibland något stressiga period av året. Självklart levereras de inslagna om så önskas.

Trevlig novemberhelg!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information