Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Med det nya året kom vintern med is, snö och kyla. Snön har sina positiva sidor: den gör så det blir ljusare, vi får gratis motion när vi skottar bort den, barnen vill plötsligt gå ut självmant och vi ser spännande spår av djur i trädgården. När all julbelysning plockats ner ur fönstrena blir det dock lite mörkt om eftermiddagarna. Kanske det är dags för en ny fönsterlampa eller en ny lampskärm till den gamla lampan? Titta gärna lite extra på våra fina skärmar i tyg av Stig Lindberg samt snygga hängande lampor från PR Home.   

Med nytt år kommer också nya trender och om vi ska dra någon tidig slutsats så är ledordet för våren inredning begreppet ”Äkta”. Det ska vara genuina material, hantverk och långsiktighet i både form, funktion och material. När vi tittar oss omkring i våra butiker ser vi att vårt utbud stämmer väl överens med dessa tankar. Vi har alltid värderat kvalitet, hantverk och hållbarhet i vårt utbud. Roligt att vi tagit ytterligare ett steg bort från "slit-å-släng"-inredningar.

I vår är grönt en färg som kommer starkt på allt från porslin, väggfärg, mattor, möbler till gröna växter. Grönt tillsammans med blonda nordiska träslag ger en känsla av natur och enkelhet som många upplever som avstressande och trivsam. Detta får gärna kombineras med färgrika blommönster som bidrar till en lite mer ombonad känsla. Tiden med kalt, vitt och avskalad mininalism verkar vara förbi om vi får tro trendanalyserna. Material som grönt glas, vaser av keramik samt korgar av naturmaterial känns verkligen rätt och vi gillar de fina och verkligt prisvärda vaserna från House Doctor samt snygga och praktiska korgarna från Edblad och Månses Design lite extra mycket.

Nästa vecka är det FORMEX-mässa i Stockholm. Följ oss och få förhandstittar på vårens nyheter via våra Facebooksidor: https://www.facebook.com/vagskvalpinredning  (Vågskvalp Inredning)  https://www.facebook.com/gilla.oss (Blå Skänken)

Varma hälsningar

Lena & Sofi  

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information