Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu är det vår!! Åtminstone i södra delarna av landet... Idag skiner solen över Bråviken och fåglarna kvittrar och prasslar i buskarna på jakt efter byggmaterial.  Även innomhus är det full aktivitet när nu vårens nyheter packas upp i butikerna. Vad sägs om sopset i vitt från Strömshaga, Hinza Väskor i härliga vårfärger och så fina plädar från Klippan Yllefabrik förstås. Färg är helt rätt och särskillt bleka pasteller med poetiska namn, vad sägs om ”Duck Egg Blue” och ”Rose Cloud”? Oemotståndligt eller hur!

Den största nyheten är ändå att vi firar ett år med butiken i Kolmården nu i dagarna! Grattis Vågskvalp Inredning!
Vilket fantastiskt år det har varit med så mycket inredningsglädje, inspirerande möten och härliga utmaningar. Det märks att vi vuxit på många sätt under året, inte minst rent fysiskt med det vackra orangeriet i trädgården och lilla mysiga caféet på övervåningen som inte fanns när vi öppnade förra året.

Med anledning av detta har vi nu 20% rabatt på allt i butiken från smycken, lampor och kuddar till möbler - ja ALLT :) Vi har öppet både lördag och söndag nu i helgen. För alla er som inte kan komma hit och fira med oss har vi istället 20% på ALLT i webbutiken. Använd koden ”VÅR2015” i kassan när du avslutar ditt köp.

Butiken i Karlskrona firar sin systerbutik med att ha 20% rabatt på allt från Axlings Linne, Klippan Yllefabrik och tofflorna IRIS från Shepherd.

Vilken inredningsfest - varmt välkommen att fira med oss!

Glada hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information