Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Vilken underbar sommar vi har fått i år! Värmen slår alla rekord och gör att vi faktiskt inte har något annat val än att ta det lugnt och vila. (Färgen torkar ändå på penseln och gräsmattan liknar ärligt talat mer en savann än en golfgreen...)

Augusti ger även en känsla av lite nystart. Vi kommer så smått tillbaka till jobbet, solbrända och utvilade, redo för nya projekt och utmaningar. Unna dig en snygg scarf eller accessoar att matcha solbrännan med! Du hittar mycket fint från Moshi och OXXO i våra butiker eller under fliken accessoarer i webbutiken.

En snygg väska gör det mycket roligare att gå hemifrån på morgonen. Axelväskan från Moshi finns i färgerna orange och svart, är större inuti än utanpå och riktigt bekväm att bära. För den som vill behålla en lite mer avslappnad stil har svenska designerparet Edblad snygga väskor i återbrukat canvastyg från Försvarsmakten. Butiken i Karlskrona har ett stort utbud av väskor i olika modeller och färger.

Rean fortsätter augusti ut så passa på att köpa bl.a arbetskläder från GardenGirl och handdukar från Emelie Ek Design till riktigt bra priser. Vi har även kampanj på porslin från Månses Design. Köper du sex varor från Månses, så bjuder vi på den billigaste. Obs! Gäller endast i webbutiken och butiken i Kolmården.

Den 13 - 16 August pågår den stora FORMEX mässan i Älvsjö, söder om Stockholm. Vi är givetvis på plats och spanar in trender och nyheter på inredningsfronten. Vi håller er uppdaterade via vår Facebooksida, så gilla oss gärna där – www.facebook.se/gilla.oss

Soliga hälsningar

Lena & Sofi

 

 

Produkter

Handla

Information