Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Nu har den sköna sommaren övergått till härlig sensommar och vi njuter av alla dofter som hör denna årstiden till. Nu är den stora skördetiden inledd och utbudet av grönsöker och blommor får oss att vilja lagar mat och duka vackert. Det är ännu tid att sitta ute på verandor och inglasade altaner för att umgås i den mjuka skymningen.

Våra butiker fylls nu av ny inredning inför hösten. Ett helt nytt varumärke är Made by Zin som har ett utbud av porslin och accessoarer med hög kvalitet från Marocko. Som Ella Kardemar, delägare i företaget, säger i en intervju i tidningen Bello Magazine: ”Utmaningen ligger i att mixa det marockanska, färgsprakande med det skandinaviskt avskalade och mer strikta. Det ger möjlighet till spänande och lekfulla kontraster.” Vi ser fram emot att snart, snart få presentera dessa fina saker i butikerna så håll utkik :)

Hinza Väskan finns nu i två nya utföranden, en i läckert turkos och en nyhet i form av en grön EKO-väska gjord av plast som framställs av den förnyelsebara råvaran sockerrör. Den senare finns att köpa från och med oktober. Enligt Hinzas VD Karin Bachstätter, barnbarns barn till grundaren av Perstorp AB, finns en önskan att i större omfattning använda förnyelsebara råvaror i tillverkningen och ta fram fler färger. Något som vi givetvis förljer med spänning. Nu fyller vi våra Hinzor med fika och går ut i skogen på jakt efter svamp – har du tur går du hem med den fylld av små knubbiga Karl-Johan soppar och kantareller...

Den internationellt uppmärksammade londonbaserade designern Orla Kiely´s mönster Muti Stem syns allt oftare i olika inredningsreportage. Hon har nu även kommit med nyheter i trädgårdsortimentet, som vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder. Hennes retroinspirerade färgrika mönsterprakt är helt rätt i höst och passar bra i både kök och badrum – förutom i trädgården förstås!

Under augusti ut och hela september har vi ett unikt erbjudande i vår webbutik med 10% rabatt på Rangthongbestick. Dessa utsökta bestick, som håller högsta kvalitet och tidlös design med ursprung i den Thailändska hantverkstraditionen, finns representerade på Museum of Modern Art i New York.

Njut av sensommarens alla dofter och färger :)

Vänliga hälsningar

Lena & Sofi  

Produkter

Handla

Information