Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Nu kan vi börja se fram emot vintern med allt vad den innebär av både glädje och bekymmer. Kanske är denna tid, i början på november, egentligen den allra bästa. När vi fortfarande har advent och julfirandet att se fram emot, när inspirationen får komma spontant och innan stressen för alla måsten dundrar in! Det är nu vi kan njuta som mest och den som har framförhållning börjar med julklapparna redan nu.

I butikerna har vi så smått börjat plocka fram all vacker inspiration inför advent. I fönstren lyser stjärnor av olika modeller och storlekar, allt från 60cm till hela 100cm. Favoriten bland elljusstakar är även i år underbara Julius, designad av Jerker Andersson. En riktig modern klassiker som vi märker stor efterfrågan på.

Årets julklapp är alltid en nöt att knäcka men en klar favorit är tofflorna Iris och Jon från svenska Shepherd. De är så klart gjorda av lammull och så sköna att ha på sig att man riktigt längtar efter att få stoppa in fötterna i dem. Vi sålde nästan slut på den första beställningen direkt och när nu nästa leverans snart kommer lär många ha sina första julklappar färdiga...

Till sist vill vi berätta en riktigt spännande nyhet. Vi har märkt ett ökat intresse för riktigt bra redskap inom matlagning, och därför har vi nu ingått ett närmare samarbete med en av sveriges ledande leverantörer inom kök och restaurang, Merx Team. De samarbetar med välkända krögare och kockar som bland annat Leif Mannerström och Carl Almgren. Nu kan vi erbjuda er i stort sett hela Merx sortiment inom Professional Cooking i vår webbutik och vi kommer även ha en del av sortimentet i vår butik i Kolmården. Varorna kommer ibland att levereras direkt från Merx Team i Göteborg så i vissa fall kan det tillkomma extra kostnader för frakt. Tveka inte att höra av er till oss med frågor! Vi är både stolta och förväntansfulla :)

Trevlig helg & välkomna in!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information