Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej %FIRSTNAMNE%

Nu är vi redan inne i ett nytt år och vintern har till sist bestämt sig för att vara så där vit och vacker även i Svealand och delar av Götaland. Småfåglarna flyger i skytteltrafik mellan skyddande buskar och fågelmatarna från Wildlife Garden, som vi fyllt med olika näringsrika fröer. Jag tycker att det kommer fler fåglar och nya arter varje dag att titta på.

Formex januarimässa är nu avslutad och ni som följer oss på facebook har redan sett lite bilder från vad som fanns med. Vi har bland annat utökat sortimentet av belysning med en ny leverantör - svenska PR Home, och ser mycket fram emot första leveransen.

Trenderna var som vanligt ganska många inom olika inredningsdelar men vi såg en tydlig linje av marin inredning som hämtat inspiration i medelhavets färger och former. Blått, vitt, turkost och natur med dekorativa inslag av koraller och storvuxna gröna växter. Terakottan kommer nu tillbaka både som färgskala och i form av enkla lerkrukor. Färgmässigt var de dova pastellerna genomgående populära och nya färger som exempelvis ”Duck Egg Blue” sätter fart på fantasin... Vi kommer självklart att erbjuda vårt personliga urval av det senaste utan att tappa bort vår egen stil.

Vi vill även påminna er som inte använt er rabattkod i webbutiken ännu – gör det! Bästa köpet är våra storsäljande tofflor Iris & Jon från Shepherd. Gjorda av tovad ull är de både varma, bekväma och slitstarka. Än så länge har vi kvar av de flesta storlekarna i lagrer men tar någon storlek slut får leverantören inte hem nya förrän i juli/augusti... 

Håll utkik efter vårnyheter i butikerna, på facebook och i webbutiken. Hoppas vi ses snart!

Ha en skön helg och njut!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information