Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu verkar vintern släppa på sitt grepp och vi har några fina dagar med dagsmeja att se fram emot. I trädgården tittar det nu fram både snödroppar och mer eller mindre bortglömda skräphögar som gömts under snön sedan december... Å när solen lyser och dagsmejan sätter fart på istapparna längtar vi efter att sitta en stund på trappan med en kaffekopp och sola näsan.

Ett bra sätt att att hantera vårkänslor på är att så frön, utbudet är enormt och allt är lika vackert och lovande så här års. Vad du än sår är det viktigt att hålla reda på vad som kommer upp i vilken kruka. Vi rekommenderar varmt märkpinnarna i 10-pack, texten sitter garanterat kvar hela sommaren. Kommer från engelska trädgårdsfirman Sting in the Tail som även har härliga produkter för trädgårdshänder.

En av årets trender är gröna växter, gärna gamla godingar från 70-talet som kaktusar, monstera och elefantöra. De har en förmåga att växa till sig så en bra kruka med lite tyng är ett tips. Vi gillar särskilt den vita högresta från Olsson&Jensen och den klassika stengodskrukan Relief från Paradisverkstan på Öland som finns i två mönster.

Vårens kollektion ”Who Are You?” från OXXO Design har fått ett fantastiskt mottagande. Vi har valt ut smycken ur deras olika stilar som i år heter Miss Bohemian, Miss Stylish och Miss Classic. (Det är helt ok att köpa något till sig själv om det skulle vara så att det lilla paketet med guldsnören uteblir på Alla Hjärtans Dag imorgon..)

Sist vill vi uppmärksamma en finstämd designklassiker från Edblad - Stolen i målad mässing. Det var deras första produkt och den kom redan 1991. Den är en fin inredningsdetalj som även går att använda som bokstöd. Kanske en bra present till bokmalen i vänskapskretsen..

Njut av den korta månaden februari och trevlig helg!

Hälsningar
Lena & Sofi

PS: Vår butik Vågskvalp Inredning har nu utökat med ett litet innomhuscafé på övervåningen där kunderna kan sitta ner en stund och prata inredning över en kopp kaffe och något gott till. Endast öppet lördagar under vintern eller enligt överenskommelse.

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information