Produkten har blivit tillagd i varukorgen

http://blaskanken.se/userfiles/images/Toplogo1.png

Hej Förnamn

Det underbaraste med våren är alla färger som plötsligt framträder i naturen. Björkarnas skira grönska blandas de klara färgerna hos alla vårblommande lökväxter. På något sätt lyckas naturen alltid med sina färgkombinationer. Färger som vi nog aldrig skulle komma på iden att matcha i andra sammanhang blir liksom helt självklara i en tulpanrabatt...

Färger är verkligen vårens trend! Gärna uppblandat med naturmaterial och vackra glasföremål. De senaste åren har vi sett hur inne alltmer flyttar ut och vi möblerar våra altaner, balkonger och uterum med soffor, textilier och lyktor som passar lika bra inne i vardagsrummet.

Vi har ett brett sortiment av kuddvar och är stolta över att arbeta med varumärken som Bungalow, Olson & Jensen och Axlings Linne. Det härliga med just kuddar är att det går att variera och blanda olika färger och mönster samtidigt som de är enkla att byta ut efter säsong.

Det är inte bara vårlökarna som blommar utan nu är trädgårdens perenner i startgroparna för att breda ut sig. Var beredd med ett växtstöd till de perenner som inte riktigt känner sin egen begränsning. Växtstöden från Eldgarden är både vackra och funktionella, just som god design ska vara. Både ute och inne.

Nyheter i webbutiken är de fina speglarna i svart eller vitt samt den riktigt snygga sidebordet på hjul i lackad plåt med träskiva, allt från Strömshaga. Härifrån kommer även glasburkarna med lock, så väldigt användbara och lite retrosnygga.

Glöm inte stanna upp och njuta av alla färger!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information