Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Så underbart det är när värmen äntligen kommer tillbaka till oss och allting blommar och doftar ute. Maj är verkligen en fantastisk månad, men samtidigt en av de mest innehållsrika.

Det är ofta nu de roliga och viktiga tillfällena infaller inom familjen. Bröllop, examen, konfirmation och dop – alla roliga högtider som samtidigt är viktiga milstolpar i livet. Presenter är ett betydelsefullt sätt att komma ihåg och visa sin uppskattning. Men ibland kan det vara svårt och tidsödande att hitta rätt i utbudet. Vi har försökt underlätta genom att samla sådant vi av erfarenhet vet är uppskattade presenter på ett och samma ställe i webbutiken – Presenter för högtidliga tillfällen.

När solen skiner är det viktigt att ha ett bra solskydd. En av våra toppsäljande varor just nu i butikerna är solhattarna från GardenGirl. En snygg och praktisk modell som finns för såväl vuxna som barn. Sedan är det bara att komplettera med matchande shorts eller klänning J

Just nu har vi kampanj på den så populära väskan från Hinza. Med sin unika design och överlägsna användbarhet är väskan från Hinza lika självklar till stranden och utflykten som till festen eller sammanträdet. Använd den som shoppingbag istället för butikernas plastpåsar och värna om miljön. Dess ergonomiska form gör att du bär den kroppsnära vilket är skonsamt för rygg och axlar. Väskan tillverkas idag i Småland med originaldesign från 1950-talet och är gjord av återvinningsbar polyetenplast. Den är stapelbar och rymmer 15 liter/15 kg. Finns i 10 färger, kampanjpris 190kr (ordinarie pris 229kr).

Varmt välkomna in i butikerna!

Hälsningar

Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information