Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

 

Nu stårförsommaren i sin allra finaste blomning och de festliga tillfällena avlöser varandra. På något sätt är det svårt att inte dras med i all glädjeyra runt studentexamen och avslutningar dessa veckor och vi börjar så smått planera inför nästa högtid i juni.

Inget är väl så somrigt som midsommar i detta land. Vare sig vi firar i sommarstugan, på favoritcampingen eller i en båt ute i skärgården är det maten och gemenskapen som står i centrum för vår uppmärksamhet denna dag. För att få rätt stämning krävs förstås ett vackert dukat bord – även som det utgörs av en klipphäll eller en gräsmatta. Den fina och praktiska sillburken från Månses Design är snart en klassiker och ett måste för den rätta känslan. Att den dessutom har en snapsvisa i dekoren lättar troligen upp stämningen ytterligare. Blomman till värdparet passar perfekt i den underbara blomkrukan med fin stiliserad dekor, även den från Månses Design.

Med enkla omständigheter krävs rejäla servetter. Vi använder gärna handdukar av säckväv från Axlings Linne när vi dukar till fest. De räcker garanterat genom den längsta middagen och blir bara finare ju mer de tvättas. En bra bricka till serveringen är utan tvekan den med gummibeklädnad, vilket gör det lättare att få allt att stanna kvar även under något vingliga transporter i det fria. Från Olson & Jensen.

Blir det en skvätt öl över efter sillunchen häller du den givetvis i snigelfällan från Wildlife Garden. Det lockar till sig dessa otrevliga trädgårdsmarodörer som kryper in i huset och sedan drunknar i vätskan. Du slipper gå runt och leta efter dem och tömmer bara ut innehållet med jämna mellanrum.

 

Trevlig helg och glad midsommar!!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

Produkter

Handla

Information