Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Här kommer en liten glimt av höstens trender och mysfaktorer...

Koppar är fortfarande hett inom inredning. Trenden började för ett par år sedan och håller stadigt i sig. Det verkar som att svenskar har en förkärlek för koppar. Sin storhetstid hade materialet på 70-talet men redan den design- och inredningsmedvetna Ellen Key lät klä in köksbänkarna i sitt älskade Strand med just koppar. Något som vi ibland ser återkomma även i moderna hem av idag.

Låt kopparfärgen få en naturlig plats i ditt hem. Som den härliga taklampan med lite industrikänsla från Olsson & Jensen eller i form av ljuslyktor som glittrande bidrar till mysig stämning på vardagsrumsbordet i höst.  

I modevärlden är kopparns motsvarighet rosé fortsatt trendigt och visas upp av alla de stora i branschen. I höstens kollektion från svenska OXXO Design hittar du både armband och halsband i detta vackra, varma material. Rosé ger det där lilla extra som vi vill ha av ett smycke, vare sig det är vardag eller fest.

Lyktor är nästan ett måste i höst. Varför inte blanda olika storlekar, modeller och material? Komplettera med höstblommor i zinkhinkar och en dörrkrans du enkelt varierar med olika dekorationer som välkomst utanför entrén.

Välkommen in till våra butiker för inspiration och givetvis är vår webbutik öppen dygnet runt!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

Produkter

Handla

Information