Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Nu är vi äntligen inne i månaden april och det är bara en vecka kvar till Påsk! I våra butiker hittar du fina inredningsdetaljer som gör Påsken lite gladare samt inspiration för det dukade påskbordet.

Vädret kan vara lite oberäkneligt men det gör samtidigt att vi kan passa på att göra saker utomhus när solen skiner och inomhus när det regnar. Inne är det tid att se över textilier inför våren. Nu vill vi ha färgglada dukar och kuddar till våra bord och soffor, både ute och inne. De handtryckta textilierna från Bungalow är både färglada och somriga.  Fina handdukarna med mönster från uppmärksammade Emelie Ek Design är helt rätt just nu och varför inte komplettera med brickor i samma stil? Färgglada är ett epitet som stämmer väl in på Kjell Hobjers målningar, hans oefterhärmliga "gubbar" lämnar sällan någon oberörd. Vi uppmärksammar honom just nu med en liten vårkampanj.

För den som vill ha lite extra koll på aprilvädret rekommenderar vi den snygga regnmätaren monsun från Eldgarden. Med utsökt elegans fångar den regnet i mätglaset av glas, och du läser enkelt av mängden på den tydliga skalan. Bara lugn - det finns extraglas att köpa om olyckan är framme. En perfekt present till någon av alla som fyller år under våren och som annars ”har allt”.

För vårens alla utflykter är Hinzaväskan helt oumbärlig! De finns i nu i tio olika färger. Snygg, praktisk, ergonomisk, miljövänlig och prisvärd! Vilken Hinza är du?

Trädgården ligger i startgroparna och det är hög tid att sätta frön inne och ta sticklingar. För att komma ihåg vad du sått är det bra med en märkpinne! Den kan sedan följa med ut i landet eller krukan. Kritfärgen på märkpinnarna från Sting in the Tail är vatten- och vädertålig. Med ett trädgårdsförkläde från GardenGirl har du alla verktyg och tillbehör inom räckhåll när du planterar och sår.

Vår påskkampanj, på allt vackert från Paradisverkstan på Öland, fortsätter till den 21 april. Passa på och hitta dina favoriter!

Den som har vägen förbi Kolmården i påskhelgen kan passa på att både njuta av både inredning och fika, vi smygstartar nämligen vårt Trädgårdscafé på Vågskvalp Inredning. Öppet hela påsken kl. 11.00 - 15.00. Välkommen!

 

Varma hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information