Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

 

 

Hej Förnamn,

Efter en hel vecka med fint vårväder börjar vi liksom vänja oss vid tanken. Det knoppar och spirar lite här och var, bin surrar runt i krokusen och fåglarna återvänder för att åter flytta in i holkarna. Tänk lite extra på våra vilda bin som ofta har svårt att hitta någonstans att bo. En biholk ger många boplatser och bina betalar flitigt hyran i form av pollinering av dina fruktträd, bärbuskar och jordgubbar.

Inspirationen flödar i kapp med solen och plötsligt ser man hur bra den där fåtöljen skulle bli i just det här hörnet, och skulle inte den tavlan hänga på ett annat ställe? Att återupptäcka sitt hem är en av de roligaste sakerna man kan göra. Det går att förnya ett helt kök genom att köpa nytt porslin, hallen blir som ny med en annan lampa och med lite snygga boxar för förvaring blir ju garderoben nästan en walk-in-closet…

De trender som vi kan se just nu är att pastellerna är tillbaka. Bleka, mjuka toner av turkost, lila, rosa och grått men det roligaste är kanske ändå att gult är här igen. Soliga, pigga gula toner får bli accent till allt svart/vitt eller som ett glatt och energiskt utropstecken i en annars färgglad inredning.

Nu gäller det att passa på och njuta av solen, men det är fortfarande för tidigt att ta fram utemöblerna. Då är ett brickbord den perfekta lösningen! Stadigt men lätt att flytta mellan ute och inne. Den löstagbara brickan bär du direkt från köket till bordet – var än det står för tillfället. Självklart finns de i gult.

Vi har fyllt på butikerna med Hinza väskor i nya härlig färger, gult, rosa, blått, grått – praktiska, snygga och användbara till så många olika saker. Prisvärda och miljövänliga är de också!! Ta med din Hinza väska till mataffären och strunta i att köpa plastpåse. Bra för både plånboken och miljön.   

Trevlig inredningshelg!

Hälsningar

Lena, Niklas & Sofi

Produkter

Handla

Information