Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej i vårsolen,

Nu är påskhögtiden förbi och vi går defenitivt mot ljusare tider. I butiken har vi nu fått in fler saker till trädgården. Bland annat fågelbad och spalje från Eldgarden samt dynvar från Axlings Linne som hjälper till att skapa trivsel i trädgården eller på balkongen. En sax och tråd att binda med behövs alltid i en trädgård. En mjuk och elastisk ulltråd är naturlig och bra för växterna. Vi har fått tag i ett helt unikt parti bombiner från ett ullspinneri i Östergötland verksamt under slutet av 1800-talet. Säljs tillsamman med kolstålssax från Eldgarden. 

Från konstnären Kjell Hobjer har vi också fått in nya tavlor i olja på duk i olika storlekar. Vi säljer dock endast de något minde tavlorna i webbutiken. Är du intresserad av större målningar så är du välkommen till butiken på Norra Kungsgatan i Karlskrona eller kontakta oss på info@blaskanken.se

Missa inte vårt erbjudande för skålar/djupa tallrikar ur den populära serien Sahara, designade av kocken Marcus Samuelsson för Mateus. Köper du fyra skålar får du en på köpet. Gäller april ut, så långt lagret räcker och endast i webbutiken.

Vi vill även passa på att fira att vi nu haft över 6000 besök i webbutiken!!! Därför lottar vi ut två presentpaket med ett ostset och en skalkniv från Mästerkockarnas favoritmärke Exxent bland dem som handlar för minst 500 kr i webbutiken under april månad. Värde ca 500 kr per presentpaket. Vinnarna meddelas per e-post den 30 april.

Vi ses!!

Vänliga hälsningar

Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information