Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej,

Det känns nästan osannolikt men nu ÄR det faktiskt vår! Ute blommar krokus, scilla och snödroppar samt en och annan vitsippa. Inne i butiken står lampskärmar med tyget Herbarium av Stig Lindberg för den mest prunkande blomsterprakten. Med ljuset kommer även ett behov av insynskydd och på kunders förfrågan har vi nu tagit hem fönsterfilmer från Siluett Frost med populära mönster som exempelvis Pelargonium och Orchid. De finns i två storlekar och går att använda fler gånger. Lätt att applicera och ta bort – om man vill flytta på den.

Ni som är inne i webbutiken ofta har sett att det numera finns en varugrupp som heter Presenter för högtidliga tillfällen. Det är ju så att våren är uppvaktningarnas tid och vi vill underlätta för våra kunder att hitta just den rätta presenten till rätt person. Det är tydligt att detta är uppskattat. Med den långa erfarenheten och kunskapen som finns i butiken så är det självklart för oss att dela med oss av detta även till webbutikens kunder.

Nyheter för badrummet är handdukarna från Axlings Linne som är rent beroendeframkallande sköna att torka sig på. Dessutom har vi under april extra bra erbjudande på våra populära produkter från Crabtree & Evelyn. Så passa på att skämma bort någon du tycker om – dig själv kanske? Doften av granatäpple ger lite vardagslyx och handkrämerna passar utmärkt till trötta trädgårdshänder.

Vi fortsätter att inspirera till vacker inredning i båda butikerna och på facebook. Du som inte ännu gått in och gillat oss där – gör det så går du inte miste om något! www.facebook.se/gilla.oss. Du behöver faktiskt inte ens ha ett eget facebook-konto för att gå in och titta på alla fina bilder.

Hälsningar Lena & Sofi

PS: Du missar väl inte att vi firar? Vi har nu  haft 10 000 besök i webbutiken - så missa inte erbjudandet om att vinna en av marknadens bästa knivar samt ett vackert ostsett till vårens mingelbuffé...

Produkter

Handla

Information