Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej,

 

Plötsligt har björkarna musöron och grannen är i full fart med att klippa rosorna. Nu rustas sommarhus och altaner för sommaren och fåglarna kvittrar allt tidigare om morgonen. Härligt!

För att få en skön känsla på uteplatsen som räcker hela sommaren inreder vi med dynvar från Axlings Linne och en skön, mjuk och luftig bomullsfilt från Cozy Room för kyliga kvällar. Ljuslyktan Saturno från Skufs glasbruk, design Ingegerd Råman är en klassiker som sprider ett vackert ljus när skymningen sänker sig. Härligt färgglatt porslin från Mateus ger en somrig känsla och med vassa och lite rustika Rangthong-bestick behöver du inte bekymra dig om att maten kanske legat lite länge på grillen… Allt passar tillsammans med dukarna i bomull från Olsson&Jensen, som är både prisvärda och lättskötta.

Du har väl inte missat våra självhäftande insynsskydd? Finns i olika mönster och släpper in ljus men inga nyfikna blickar. De går enkelt att flytta och sätta upp på nytt, och de finns i tre olika storlekar.

Just nu har vi kampanj på koppar med fat från hälsingebaserade Månses Design. Helt underbara att dricka ur, tunna och med en enkel tidlös design. De är dessutom en helt perfekt present vid något av vårens alla högtidliga tillfällen. Givetvis kommer vi att fortsätta fylla på butiken med varor inför vårens högtider som bröllop, dop/namngivning och examensfester.

Ha en fortsatt härlig vår och glöm inte att stanna upp och njuta lite – det är du värd!

Hälsningar
Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information