Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej!

Några dagar in på det nya året och vårens inredning är redan här. Nytt i webbutiken är bl.a. Calle Forsbergs Keramik och tavlor av Kjell Hobjer samt Marianne Björn som vi är mycket stolta över att vi kan erbjuda våra kunder.

En annan nyhet är Exxents knivserie som är exklusiva knivar där du finner nära nog en kniv för varje matlagningsbehov. Just nu kan vi erbjuda kockknivar och skalknivar som är designade i Sverige och tillverkas av finaste Molybdenum Vanadium rostfritt stål. De har extremt skarp egg och en perfekt balans mellan flexibilitet och hårdhet samt är mycket hygieniska. En annan fördel är att handtagen passar både stora och små händer. Alla produkter från Exxent håller lika hög kvalitet och underlättar verkligen arbetet i köket. 

Nästa vecka är det dags för Formex vårmässa ”Fresh 2013” i Stockholm, den största mötesplatsen för Nordisk inredningsdesign. Vi på BlåSkänken ser fram emot att träffa gamla och upptäcka nya leverantörer för att fylla på vårt utbud med vårens spännande nyheter. Vi anar att årets accentfärg är turkost men som alltid följer vi vår egen stil.

För att få plats med allt nytt kommer vi att ha utförsäljning på utvalda saker både i webbutiken och i butiken i Karlskrona. Välkommen in om du har vägarna förbi eller titta under produktgruppen REA i webbutiken om du kan göra något fynd…

Hälsningar Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information