Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej,

Våren har nu övergått till försommar och den sköna maj rasar iväg mot juni. Det är en underbar tid fylld av grillkvällar, avslutningar och härliga högtidliga tillfällen med familj och goda vänner.

Vi har nu riktigt finputsat utbudet av presenter i butikerna, och tycker att det är extra roligt att erbjuda något från någon av alla våra duktiga svenska formgivare. Den som är lite klurig ser till att föremålet för firandet börjar samla – det förenklar dina presentinköp avsevärt framöver. Vi kan varmt rekomendera bestick i serien Salvia designad av Jonas Bohlin och ljusstaken Freja designad av Dick Lundgren. Lika snygga hur många eller hur få man än har.  

Många drömmer om utlandsresor så här års när semestern nalkas. För den som inte kan vänta och som, precis som vi, älskar medelhavet har vi ett helt nytt sortiment med handgjort porslin och inredning från Marocko i härliga färger och mönster. Passa på att skapa en bit medelhavskänsla på balkongen eller i ett hörn av trädgården. Vi har även fyllt på med mer saker för trädgården. Med praktiska och snygga saker för trädgårdsarbetet samt sköna produkter för en stunds ”after garden” kompletterar de vårt utbud perfekt. 
ObS!! Finns i butik från vecka 22.

Handlar du på webbutiken har vi ett erbjudande från Klarna just nu. Klarna Sommarkampanj innebär att du kan göra sommarens inköp i lugn och ro och betala i slutet av augusti, till 0% ränta. Välj Klarna sommarkampanj i webbutikens kassa när du gör din betalning om du vill utnyttja denna möjlighet.

Vi vill också ge en liten sommarpresent från webbutiken till dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev! Inte prenumerant ännu? Anmäl dig via webutikens förstasida.

Nästa vecka kommer butiken i Karlskrona få blomma ut i riktig sommaryra och få ny skyltning. Du som bor i närheten vet väl om att det går bra att handla i webbutiken och sedan hämta dina varor i butiken i Karlskrona? På så sätt kan du enkelt handla när det passar dig.  

Välkommen in!!

 Hälsningar

Lena och Sofi

Produkter

Handla

Information