Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu står sommaren i sin finaste blom och det surrar i luften av examen, bröllop och skolavslutning.

För att vi inte alldeles ska tappa bort tiden har vi fyllt på webbutiken med fler stiliga klockor från Time Studio. Men en klassisk, stilren, svensk design och med sitt förstklassiga urverk blir det en snygg accessoar och trotjänare i många år.

Trädgårdens perenner växer och många blommar för fullt nu. Buskiga perenner som pion eller resliga riddarsporrar brukar uppskatta något att luta sig på. Till dessa och andra växter kan vi varmt rekomendera buskstödet Knoppen från ELDgarden. Snyggt och praktiskt. 

Vi har även smygstartat  med en SommarRea i webbutiken. Vid alla sommarens festliga tillfällen kan det ju vara roligt att få vara lite fin själv så passa på att fynda ett vackert armband från Baglady eller OxxO. Solstolarna och de härliga linnetäckena från Cozy Room har tröttnat på inomhuslivet och vill ut i friheten.  En liten kopp kaffe brukar det ändå gå att hinna med mellan alla bestyr!?! Finaste Espressokopparna från Månses Design ger en garanterat lyxig kaffeupplevelse. Gå in under fliken SommarRea i menyn till vänster på Webbutikens startsida så hittar du fler fina saker från Mateus, Axlings Linne mfl till nedsatt pris.

Obs!! SommarRean gäller endast i webbutiken. 

Vi vill påminna om att alla nyhetsbrevsprenumeranter  har fri frakt i sommar, ange koden Blå_sommar2013 i kassan. Vill du kunna ta det riktigt lugnt i sommar så väljer du att betala med Klarnas Sommarkampanj. Då kan du verkligen ta semester och betala först i augusti när allt är som vanligt igen.

Ha en skön Midsommarvecka!

Hälsningar

Lena & sofi

Produkter

Handla

Information