Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Nyhetsbrev vecka 35

 

Vilka härliga veckor! Sensommaren visar verkligen sitt vackraste väder. Då känns det alltid lättare att återgå till arbete och skola. Vi gillar saker som förenklar livet för oss själva och andra. Därför är vi väldigt glada över att nu vara återförsäljare för Hinza Väskan. En klassisk svensktillverkad produkt med sina rötter i 50-talets folkhem som känns helt rätt idag. God design, hög kvalitet och miljövänlig. Rymmer 15 liter, är ergonomisk utformad och därför lätt att bära. Passar perfekt att ta med till matbutiken, utflykten, träningen eller till jobbet. Att även Hemma med Ernst gillar den och hänvisar till BlåSkänken.se som återförsäljare känns extra roligt förstås.

Nu har vi även fått in smycken från OXXO ur hösten/vinterns kollektion. Vi har valt ut våra favoriter och hoppas att ni hittar era. Klassiska, stilrena men även lite tuffa i designen passar de till både vardag och fest.

För alla som har svårt att komma tillbaka till rutiner och tider att passa rekommenderar vi en ny klocka. Då kommer vardagen garanterat kännas mycket roligare! Hög kvalité och stilren design är viktigt för oss men lite färg eller detaljer som gör det lilla extra är minst lika viktigt. Vi har ett nära samarbete med Time Studio och är nu stolta över att vara den enda butik som säljer succéklockan från Designtorget. Efter att den funnits där i ett antal år finns den nu bara hos oss. Kommer i butiken vecka 36.

Missa inte erbjudandet med Höstpaket med vårdande produkter för alla trädgårdshänder från engelska Sting in the Tail. Oumbärligt efter höstarbetet i trädgården.

Välkommen!

Hälsningar

Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information