Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn,

Nu är defenitivt hösten här och det är faktiskt ganska mysigt... Varje årstid har sin charm och hösten är väl inget undantag!?! Hösten 2013 går i färger som plommon, brunt, orange och guld enligt modetrenderna och det märks även inom inredningen. Varma filtar i lammull, snygga kuddar och andra textiler samt kransar att hänga på dörren är säkra höstkort. Nu är det dags att ta in blommor som pelagoner och dahlior för övervintring samtidigt börjar vi återigen intressera oss mer för inomhusväxter när trädgården väl är nedbäddad för vintern. Äntligen finns det en snyggt designad vattenkanna för krukväxter! Stilsäkra Born in Sweden har gjort det igen. Minimalistisk men ändå iögonfallande och funktionell, designad av Pascal Charmolu, blir den en snygg inredningsdetalj som inte behöver gömmas undan i något skåp.

Hösten betyder även tända ljus och en livslång kärlek är de fantastiska ljusfaten från Paradisverkstan. Finns i två storlekar och i olika färger på randen, allt i från diskret grå till pigg orange, en klassiker som aldrig blir omodern.

Under oktober kommer vi att fylla på butikerna med doftljus från serien Collection Bianco, sojavax som inte sotar och sprider en subtil doft . Kommer att finnas i dofterna Lavendel, Mandel, Vattenmelon, Rosa Grapefrukt, Lime & Bergamott,  Apelsin & Kryddnejlika mfl. Brinntid 60h och priset är 75kr, ett riktigt prisvärt doftljus alltså som vi verkligen kan rekommendera.

Det finns fortfarande möjlighet att fynda lampskärmar i webbutiken. Missa inte denna chans tilll ett riktigt bra köp!

Var med och tävla! Skicka in din finaste höstbild till info@blaskanken.se och var med i utlottningen av Grodan från ELDgarden. Bilden publiceras på vår Facebooksida och vinnaren meddelas via e-post. Senast den 6 oktober vill vi ha ditt bidrag.   

Njut av höstluften och välkommen in till Blå Skänken!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information