Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu är marken vit på morgonen för att sedan övergå i olika nyanser av grönt, gult och rött. Hösten är en härlig tid och kanske den minst stressiga årstiden för många. Nu är det dags att bädda in växterna på balkongen och i trädgården inför vintervilan. Med fina och praktiska verktyg blir arbetet så mycket roligare så passa på och köp trädgårdsredskap från engelska Wild´n´Wolf till kampanjpris. Gjorda av rostfritt stål och trähandtag blir planteringsspaden, handkrattan och den lilla beskärningskniven snabbt dina favoritverktyg. Just nu har vi även kampanj på de härliga produkterna för ”after garden” från Sting in the Tail. Olivtvål, handkräm och handskrubb – köper du alla tre får du den billigaste på köpet. Vi kan garantera att händerna mår väldigt bra efter en stund med dessa fantastiska produkter som verkligen gör torra händer mjuka och fina.

När kvällen kommer är det mysigt att fira skymningen med att tända ljus och lyktor. Det skapar både stämning och trivsel både utomhus och inomhus. I webbutiken hittar du doftljus och ljusstakar i olika design från varumärken som Mateus, Klong, Paradisverkstan, Men at Work, Tove Adman m.fl.

Många tycker att hösten är en inspirerande tid för att ändra om i hemmet. Ibland räcker det med små förändringar som gör stor skillnad. Ett brickbord är en smart möbel som är lätt att flytta och variera med olika färger och mönster på brickorna. Våra brickbord är från svenska Malin Westberg och finns i vitt, gult och svart. Brickorna mäter 46cm i diameter vilket gör att bordet är både funktionellt och lättplacerat.

Efter förra nyhetsbrevet fick vi några riktigt fina höstbilder men vi vill gärna ha fler!! Mejla din bild till info@blaskanken.se eller skicka som mms till 0767-150202. Vinnaren får den charmiga grodan från ELDgarden.

Glöm inte att njuta av alla vackra färger i naturen!

Hälsningar

Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information