Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn,

 

Nu står träden i sin allra vackraste färgdräkt och det är som om naturen håller andan för att de inte ska ramla av ännu. Intensivt gult lyser asparna och lönnens röda löv värmer i de kalla vindarna. Vi som tycker om svampplockning spanar intensivt i mossan efter trattkantareller – har man bara sett den första så finns de plötsligt i massor. Självklart är korgväskan från Hinza med ute i skogen. Ergonomisk, tålig och lätt passar den överallt!

Med hösten kommer mörkret och det finns många sätt att skapa stämning och trivsel innomhus. Vi kan varm rekommendera de fina ljusslingorna Iris Lights som med sina bollar av tåligt snöre sprider ett varmt och ombonat sken i rummet. Häng den i fönstret, i hallen, i barnens rum eller varför inte som bordsdekoration. Finns i fem olika färgerkombinationer.

En smart sak för alla som tröttnat på sura disktrasor är en Pluring. Enkelt att sätta upp på kaklet och håller disktrasan luftig och fräsch. Dessutom behöver ingen i familjen reta sig på att den hänger på ”fel” plats i diskhon... Funkar lika bra till putsdukar och damtrasor i städskåpet. Finns i färgerna rött, vitt, svart och silver.

Nu i helgen kommer vi som jobbar med Blå Skänken samlas i butiken i Karlskrona för att fotografera nyheter och inspirationsbilder, som sedan läggs upp i webbutiken och på vår egen facebooksida. Vi får mycket beröm och uppskattning för bilderna från kunder. Det är fantastiskt roligt och ger oss ännu mer arbetsglädje. Stort tack!!

Ha en riktigt trevlig helg!

Vänliga hälsningar

Lena & Sofi   

 

 

 

Produkter

Handla

Information