Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Nu känns det redan som om hösten börjar gå mot sitt slut och de sista löven hänger krampaktigt kvar på grenarna. I norra delarna av landet har snön kommit och en liten försiktig längtan efter julen smyger sig på.

Nu har vi fyllt på med inspirationsbilder både i webbutiken och på vår facebooksida. Vi har även fyllt på med nya varor från danska Maileg. De söta kaninerna i bomullstyg och fina kläder är riktiga små personligheter. De är en fin present till någon men är också en fin inredningsdetalj som ger en känsla av hemtrevnad. De får snart sällskap av årets Julenissar, håll utkik i butiken.

Ljusslingorna från Iris Lights har varit en riktig succé, om det är en reaktion mot mörkret eller bara för att de är så otroligt snygga vet jag inte, vi har i alla fall fyllt på lagret så att de inte tar slut. Vem vet, kanske en julklapp till den ”som har allt” men gillar inredning.

Höstens högtider och julens fester kommer snart och förgyller tillvaron. Det gör även smyckena från OXXO Design. Det är roligt med svensk design och deras smycken känns verkligen riktigt lyxiga utan att vara oöverkomliga. Mixa och blanda – eller håll en ren elegant stil. Vi har valt ut våra favoriter ur kollektionen så välj ut dina redan nu så att du är förberedd när inbjudningarna kommer. Ett vackert smycke lyfter den enklaste dress till festnivå!

Tack alla som skickade in höstbilder och deltog i vår tävling. Det blev slumpen som fick avgöra vinnaren och den valde Yvonne i Stockholm. Grattis – det kommer en groda från ELDgarden på posten.

Trevlig helg!

Hälsningar

Lena & Sofi

 

 

Produkter

Handla

Information