Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej!

Nu har vi varit igång lite mer än en vecka och vi märker ett ökat intresse – både i webbutiken och på vår facebooksida. Det är klart att annonser på facebook och i tidskriften Lantliv ökar kännedomen, med det viktigaste är ändå marknadsföringen via våra kunder. Så stort tack för ert engagemang!!

Tråkigt nog hade vår e-postleverantör en krash förra veckan med resultat att all
e-postkommunikation till vår e-post info@blaskanken.se låg nere under flera dagar. Nu ska allt vara ordnat och vi hoppas verkligen att ingen av er väntar på svar från oss. I så fall måste vi be er höra av er igen!

Vi fyller butiken med fler och fler varor. Senaste inkomna är linneförkläden från Axlings Linne, Fling adventstjärna, från Belysningsbolaget (finns endast under begränsad tid) samt helt underbara äpplen, från Helenas Keramik. Tål att stå ute sommar som vinter och till och med snöskottning - enligt en säker källa...

Vi vill även uppmärksamma er på att vi har enhetsfrakt på 39:-.

Vi ses i butiken J

Hälsningar Lena & Sofi

PS: Skicka ett e-postmeddelande med namn och e-postadress till info@blaskanken.se om du inte redan gjort det, så får du en rabattkod som motsvarar 15% rabatt vid ett köptillfälle. Gäller till och med den 13 december.

Produkter

Handla

Information