Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn

Nu är vi inne i december månad efter en rekordlång och varm höst. Äntligen tycker många av oss som ser fram emot att få gå loss i traditioner och julmys. För den som inte är lika pysslig som Ernst Kirschsteiger finns det både genvägar och ett stort utbud av vacker inredning att köpa. Under rubriken Juliga Saker har vi på BlåSkänken.se samlat sådant som skapar julstämning. Julklappar hittar du förstås i hela butiken!

Det är under storhelger vi anväder dukar och linneservetter för att skapa stämning och trivsel runt det dukade bordet. Allt linne från Axlings Linne är lättskött och gjort för att användas, såväl i vardag som fest. Vi har dukar i olika längd och färg med matchande servetter. Just nu har vi juliga priser på duken Torp i vitt och natur som passar fint i hop med handduken i säckväv, som åtminstone vi tycker funkar riktigt bra som servetter.

Julen är ju starkt förknippad med matlagning och inte minst bakning. För att göra det enklare att hålla ordning på måtten rekommenderar vi varmt den smarta och snygga måttsatsen MåttEtt. Med sin design och funktionalitet blir den snabbt helt oumbärlig i köket. Och tänk vad skönt att slippa leta efter teskedsmåttet som, åtminstone hemma hos oss, alltid har en tendens att gömma sig...

Nu är det även extra viktigt att värna om våra övervintrande småfåglar, som ni vet ömmar vi extra för djurlivet i trädgården. Nyheten Gigantmatare från Wildlife Garden är en riktigt stor fågelmatare som uppskattas av fåglarna för att tillgängligheten på föda ökar - och av den som matar för att du bara behöver fylla på den någon gång i veckan. Den rymmer hela sex liter fågelfrö!

Den allra största nyheten är nog ändå att vi kommer att växa men ytterligare en fysisk butik! Den första mars 2014 öppnar vi i Kolmården, på Strandvägen 174 längst Bråvikens strand. Det blir en systerbutik till butiken i Karlskrona och självklart kommer alla kunder från BlåSkänken.se känna sig hemma även där!

Trevlig advent!

Hälsningar

Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information