Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn,

 

Dagarna börjar bli längre och vi anar försiktigt att vi går mot ljusare tider. Nu stundar förberedelsena inför det nya året och vi avslutar det gamla med glitter och fest. Trendspaning är väldigt poppis så här års och vi vill ju förstås också bidra med vad vi snappat upp. Naturmaterial verkar fortsätta vara stort i inredning och att blanda hårda, mjuka och blanka naturmaterial tycks bli än större. Bland textiler kommer sammet och siden tillbaka, mixat med naturmaterial som ull och lin. Färgerna under våren är puder, turkos och blanka metaller så som mässing.

Självklart kommer ni ser detta i våra butiker men vi kommer alltid att hålla fast vid vår klassiska stil med kända svenska designer i basen.  Vi vill passa på att hälsa ett nytt varumärke välkommet in i sortimentet. Danska Bungalow med sina härliga färger och mönster kommer finnas i alla våra butiker med kuddar, dukar och askar. De är av hög kvalitet och mycket prisvärda. Roligt tycker vi!

Det stora som händer för oss under det kommande årets första hälft är förstås den nya butiken på Strandvägen i Kolmården. Vågskvalp Inredning växer stadigt fram och kommer att vara full av vacker inredning lagom till öppningen den första mars.  

 

Vi vill tacka er för året som gått och önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!

 

Hälsningar

Lena & Sofi

med familjer! 

 

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information