Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn,

 

Just nu är vinter som allra vackrast i många delar av landet och ljuset börjar så smått återvända. Många upplever att det blir lite tomt i fönstren när adventsstjärnor och ljusstakarna är nerpackade i väntan på december. Fyll tomrummet med snygga bordslampor och ljusslingor! Under menyn Lampor & Lampskärmar hittar du bland annat både nyheter och favoriter ur Stig Lindbergs mönsterproduktion samt ursnygga bordslampan UNO i mässing. Ljusslingorna Iris Lights är väldigt populära och nästa vecka får vi hem ett stort lager igen. Det går bra att handla redan nu för att vara säker på att få den slinga man vi ha.

Vi har tidigare haft koppar i olika modeller från hälsningebaserade Månses Design i sortimentet och nu utökar vi med deras matporslin i serien Black&White. Det gracila, tåliga porslinet ger maten den rätta inramningen utan att dominera. Det gillar vi!! 

Vi har ett nytt danskt varumärke i butikerna, Bungalow, som synts i många inredningsreportage bl.a i senaste Lantliv. Med sina blocktryckta textilier tillför de form och färg till vårens och sommarens dukningar. Vi gillar även deras fina boxar som blir ett lätt sätt att få ordning på alla småsaker som har en tendens att dyka upp i hemmet...

Blekingeprofilen och konstären Kjell Hobjer har en hektisk tid. Han har precis invigt en stor utställning i Karlskrona och kommer snart att synas i SVT med filmen ”Varför jag är som jag är”. Vi gillar Kjells stil och har fyllt på med tavlor i webbutiken.   

Butiken i Kolmården börjar bli redo för öppningsdatumet 1 mars. Hittills har vi fått väldig positiv respons och lägger ut små glimtar på vår facebooksida med viss oregelbundenhet :) Tack för alla fina kommentarer!

Trevlig helg!

Hälsningar

Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information